Over ons

Mijn verhaal

In 2016 heb ik de stap genomen, om naast mijn baan in de kinderopvang een eigen (kleding)merk op te starten genaamd Be Grateful.
Be Grateful staat voor dankbaar zijn, voor alle kleine en grote blessings in het leven, positief proberen te blijven, wanneer de omstandigheden jou alle reden geven dit niet te doen.
Het leven en jouw dierbaren niet als vanzelfsprekend te zien, maar echt te waarderen en lief te hebben.

Eind 2018 werd ik onverwachts ziek en was ik totaal afhankelijk van mijn man en familie. Het waren heftige maar, leerzame jaren waar wij doorheen moesten.
Naast de steun, zorg en liefde van mijn man en familie, was en is de grootste houvast in mijn leven mijn Geloof in God.
Juist op momenten dat ik het erg moeilijk had, dacht ik aan mijn relatie met God en daarbij werd ik regelmatig herinnerd aan de teksten en woorden die de afgelopen jaren in de collecties van Be Grateful uitgebracht waren.
Een aantal daarvan waren Patience, Faith, Hope en Love, dit zorgde ervoor dat ik in gedachten terug ging naar mijn eigen basis, mijn vertrouwen en geloof in God, dat Hij belooft heeft voor mij te zorgen en een plan heeft met mijn leven.

Tijdens de ups en downs gaven en geven deze woorden en teksten mij moed, ondanks ziekte is er immers nog zoveel om Dankbaar voor te zijn!
Mijn baan in de kinderopvang ben ik helaas na 13 jaar kwijt geraakt, maar ik geloof dat dit het moment is voor Be Grateful.
Om positiviteit, liefde en dankbaarheid te delen met de wereld.
Ik hoop dat Be Grateful een bemoediging en zegen mag zijn voor jou en jouw naasten, net zoals het voor mij is geweest en zal zijn!

Liefs,
Naomi

 
Jij bent een masterpiece
Be Grateful werkt met modellen die divers zijn, man, vrouw, lang, klein, donker, licht, slank, volslank noem maar op…. modellen die juist niet voldoen aan alle eisen van een werelds ‘perfecte plaatje’ zoals, de juiste maten en/of lengte die vaak op sociale media en in de modebranche te zien zijn.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen, die over onze webshop scrolt zich kan herkennen in één of meerdere van onze modellen, omdat je goed bent zoals je bent.
De foto’s die wij gebruiken, zijn dan ook minimaal tot niet gefotoshopt, zodat een zo puur mogelijk beeld gegeven wordt van onze modellen. Dit betekent o.a. dat er weinig tot geen gebruik gemaakt wordt van make-up.
Wij houden van de puur natuur look en geloven dat echte schoonheid van binnen komt!
“Jij bent een masterpiece, uniek geschapen, mooi, puur en goed zoals je bent”
 
Love nature, people & fashion
Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Op dit moment zijn wij bezig met de overstap naar duurzaamheid. Ons doel is, om in de nabije toekomst te kunnen produceren en verkopen van textiel dat uitsluitend gemaakt is van biologisch katoen en/of gerecyclede materialen.
Het grootste gedeelte van onze huidige collectie, bestaat reeds uit textiel dat geteeld is zonder chemische meststoffen, pesticiden of GGO's. (GMO's) Deze teeltmethode vereist de helft minder water dan conventioneel katoen en respecteert ecosystemen en biodiversiteit. Ook is een deel van onze huidige collectie, textiel dat is geproduceerd van 'Global Organic Textile Standard' GOTS-gecertificeerd bio katoen en voorzien van het PETA ‘People for the Ethical Treatment of Animals’ Approved VEGAN logo. Dit betekent dat het katoen gegarandeerd biologisch geteeld is, zonder het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden of schadelijke chemische producten. Het textiel voorzien van PETA logo is 100% vegan en vrij van uitbuiting van dieren. Door gebruik te maken van GOTS gecertificeerde, PETA Approved textiel en GGO-vrij textiel worden NATUUR, MENS en DIER beschermt. 
Wij zijn van mening dat wij mensen, de sleutel zijn voor het behoud van de natuur en gezonde leefomstandigheden, Wij voelen ons zeer gezegend en dankbaar dat Be Grateful op deze manier een steentje kan bijdragen in het streven naar een duurzame en gezonde wereld.
SO JOIN THE TEAM AND LET’S SPREAD THE MESSAGE OF LOVE, POSITIVITY AND GRATITUDE!!!