Verzending, Levering en Retour

Levering en Betaling
Levertijd: De geschatte levertijd is 3-5 werkdagen. Let op, levering kan vertraagd zijn wegens Covid-19 en/of drukte bij de koerier.
Betalingsmogelijkheden: iDeal (Mollie), Paypal of overschrijving NL04 KNAB 0416 0440 85 t.n.v. Be Grateful ovv. ordernummer
Retourneren
Een retour dient altijd van te voren aangemeld te worden via e-mail support@be-grateful.nl
Vul het retourformulier in, deze is te vinden onder het kopje klantenservice, retourneren en geef een duidelijke reden van retour aan. 
Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Be Grateful behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door de schuld van de consument (anders dan van Be Grateful of de leverancier van het artikel) is beschadigd.  
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het volledige aankoop bedrag (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), van ons terug. De kosten van de retourzending is voor de consument. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben ontvangen.
Indien wij geld terug storten moet u rekening houden dat dit circa 10 werkdagen in beslag neemt. We zijn hierbij afhankelijk van onze payment provider.
LET OP! Producten uit de SALE categorie kunnen worden omgezet in een tegoedbon of geruild worden voor een ander product. De kosten van een ruiling zijn voor de consument.

Retour adres: 
Be Grateful
T.a.v. afdeling support

Simon Vestdijkhove 3
3437JR
Nieuwegein